Hoppa till sidans innehåll

Korpen Challenge 

Använd din friskvårdspeng och var med i en motionstävling som passar alla!
Den 14 oktober kör vi åter igång Sveriges roligaste lagtävling i motion där du både kan utmana dig själv och se ditt lag klättra mot tabelltoppen. Utmaningen pågår till och med den 25 november.


Ange Korpen Norrköping som Korpförening när du lägger till lagmedlemmar


Äntligen är den här igen – Korpen Challenge!
Korpen Challenge vänder sig till alla arbetsplatser i Sverige och hjälper till att skapa en härlig lagkänsla. På köpet får medarbetarna bättre kondition, styrka och välmående. Dessutom är tävlingen ett bra sätt att komma igång efter det här märkliga årets hemmajobbande och sociala distansering.


Det fiffiga med tävlingen är att ALL aktivitet räknas. Så oavsett om du exempelvis cyklar, yogar, jobbar i trädgården, spelar padel, kickar boll eller promenerar så kan du klicka i poängen i Challengize-appen.

Ni antar väl utmaningen?

Tid:
 14 oktober- 25 november 2020

Pris: 195 kr exkl moms, 245 kr inkl moms

Anmälan är öppen fram till den 13 oktober. Mer information och personligt inlogg kommer på mailen några dagar innan start. Har du inte fått dina personliga inloggningsuppgifter ett par dagar innan startdatum så rekommenderar vi att kolla skräpposten eller kontakta This is a mailto link

Challenge Points
Tävlingen är uppbyggd på smarta och vetenskapliga Challenge Points. Poängen utgår från vem du är och vad du har gjort. En unik nyckel skapas kring varje deltagare som sedan används som en del av poängberäkningen. Lägg sedan till vald aktivitet, tid och distans så ger detta en algoritm som ger individuellt baserade Challenge Points. Det innebär att man som soffpotatis kan börja motionera och tävla i samma lag som en elitmotionär på lika villkor.  


Aktiviteter registrerar du med några få knapptryckningar i Challengize-plattformen. Det gör du via mobilen, läsplattan eller datorn. I plattformen och appen följer du hur det går för dig, ditt lag och alla dina kollegor. Du kan peppa dina vänner, dela bilder eller bara gilla att en kompis rört på sig. Ju mer du gillar och kommenterar, desto roligare blir det! Som arbetsgivare kan du även få ut en hälsorapport med samlad statistik på motionsnivå, upplevd hälsa, stress, sömn m.m.

Så funkar Korpen Challenge
Börja med att skapa ett lag på 6–10 personer. Är ni fler än tio personer är det bättre att istället bilda fler lag. Aktiviteterna registrerar du med några få knapptryckningar i Challengize lättanvända app som fungerar med full funktionalitet på alla datorer, mobiler och läsplattor. Challengize kan enkelt kopplas till andra träningsappar såsom Runkeeper, Endomondo m.m för att sen importeras till plattformen så att dina aktiviteter delas med din grupp.


Tävlingen pågår i sex veckor, fördelad på tre etapper som alla har olika värde. Detta för att ett lag inte ska kunna dra ifrån för stort redan i starten. Det gäller alltså att hålla motivationen och engagemangen uppe under hela perioden för att kunna ta hem vinsten och på så sätt kunna titulera sig svensk mästare i motion.

Är du chef?
Som ledare har du en viktig roll i att inspirera medarbetarna till rörelseglädje under arbetsdagarna. Här får du mer information om hur du kan introducera Korpen Challenge till dina medarbetare.


Vill du sprida ordet om Korpen Challenge är du varmt välkommen att ladda ner denna PDF-inbjudan om utmaningen.

Varför Korpen Challenge?
En lågtröskelutmaning som passar både soffpotatisen och elitmotionären

  • Enkelt att vara med
  • Social och rolig utmaning
  • Ger friskare och effektivare medarbetare
  • Bättre arbetsklimat och lagkänsla på arbetsplatsen
  • Minimal administration för arbetsplatsen
  • Hälsorapport och statistik till arbetsgivaren
  • Passar som aktivitet för friskvårdsbidraget

    Om du och dina kollegor inte kan vänta till hösten, utan vill sätta igång med en utmaning redan nu, hör av er till oss så hjälper vi er!

Ange Korpen Norrköping som Korpförening när du lägger till lagmedlemmar


Frågor?
Har du frågor om Korpen Challenge maila This is a mailto link så ser vi till att räta ut dina frågetecken.

Välkommen att delta i höstens roligaste motionsutmaning! Ta chansen att utmana resten av Sverige om att bli mästare i motion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Uppdaterad: 15 SEP 2020 13:31 Skribent: Magdalena Asplund
Epost: Adressen Gömd
Måndag 11.00-13.00
Tisdag 11.00-13.00
Onsdag 11.00-13.00
Torsdag 11.00-13.00
Fredag STÄNGT
Lördag STÄNGT
Söndag STÄNGT

 

 

StadiumFölj oss gärna!

 
Sätt Östergötland I Rörelse NU 

 

Postadress:
Korpen Norrköping - Korpen
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Besöksadress:
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011123680
E-post: This is a mailto link