Hoppa till sidans innehåll

Passbeskrivning


Här kan du läsa mer om de pass vi bedriver i vår gruppträningsverksamhet på Korpen Norrköping:                                 

 

Styrkepass  (Funktionell träning) 

Effektiv träning för kondition, styrka och balans. Träningen genomförs med eller utan redskap. Träningen anpassas så att din kropp ska fungera starkt och funktionellt i din vardag. Innehåller även pulshöjande träning.

 

Box

Ett tufft och kraftfullt pass där vi använder handskar och mitzar. Du tränar kondition och styrka på ett explosivt och effektivt sätt. Träning för hela kroppen. Kan förekomma sparkar och slag. En utmaning både konditions- och styrkemässigt!

 

Gympa

Enkel och rolig träning där hela kroppen får jobba. Du tränar styrka, kondition och smidighet till härlig och rörelseanpassad musik! Passar alla!

 

Styrka-Puls

Intervallbaserad funktionell träning som utmanar både flåset och muskelstyrkan. Enkla med kraftfulla övningar som alla kan hänga med på utifrån sin egen förmåga.


Line dance 

Dans med amerikanskt ursprung, som i från början dansades till coutrymusik, men numera förekommer de flesta musikstilar och det produceras många danser till radions topplistor. Det är ingen pardans, även om det förekommer koreografier där man interagerar med varandra, och inte heller samma sak som square dance. De dansande står i rader - därav namnet.

 

Vattenträning

Vattenträning är en motionsform där du själv lätt kan avgöra motståndet beroende på i vilken takt och hur stora rörelse du gör. Vattnets kraft gör att du endast väger 10-15% av din kroppsvikt. Ett pass innehåller övningar för ökad rörlighet, koordination, kondition, styrka och avslutas med stretching.

 

 

Uppdaterad: 09 AUG 2016 09:11
Måndag 09:00 - 14:00
Tisdag 09:00 - 14:00
Onsdag 09:00 - 14:00
Torsdag STÄNGT
Fredag 09:00 - 12:00
Lördag STÄNGT
Söndag STÄNGT

 

 

 

StadiumFölj oss gärna!

 

Sätt Östergötland I Rörelse NU 

SISU

Postadress:
Korpförening Norrköping - Korpen
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Besöksadress:
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011123680
E-post: This is a mailto link