Hoppa till sidans innehåll

KIT


Ditt Korpen direkt i mobilen!

Nu blir det ännu enklare att träna med oss, på www.korpen-norrkpoing.se kan du hitta din aktivitet, anmäla dig/ditt lag, boka pass och betala och dessutom kan du hålla löpande koll på din träning från mobilen.

Mer tid för att ha kul tillsammans, helt enkelt! 

 
Vad är KIT?

Ett helt nytt sätt att anmäla sig

2012 inleddes ett arbete i Korpen för att gå från otydligt, krångligt och omodernt till att bli tydligt, enkelt och medernt,. Vi har nu kommit en bra bit på vägen och tar nu nästa stegmed ett helt nytt medlemssystem. Nedan kan du läsa i korthet varför vi byter system och vad du som medlem kan förvänta dig.Varför?
Det här är nog en fråga som många utav er ställer er just nu? Varför ska vi byta system, ni kanske tycker det funkar bra redan idag. Nedan kan du läsa några utav de främsta anledningarna till bytet.


Enkelhet

Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta din aktivitet för att sedan lika snabbt och enkelt kunna anmäla dig så att du sedan kan gå och motionera med andra likasinnade. Med de system som används idag så finns inte den önskade enkelheten.


Högre servicenivå

Vi har fram tills nu inte kunnat ge er medlemmar service på den nivå som vi önskar. Med det nya medlemssystemet kommer vi kunna hjälpa er på ett mycket bättre och snabbare sätt. 


Mobilanpassning och framtidssäkring

Vi ser att fler och fler av våra medlemmar använder sin mobil när de anmäler sig till våra aktiviteter. För att hänga med i den utvecklingen och för att framtidssäkra kommer vårt nya medlemssystem fungera lika bra i din mobil som på din dator. Vi ser helt enkelt till att systemet är anpassat efter våra medlemmars behov.

Uppfylla säkerhetskrav

Vi som förening måste uppfylla en del krav när det kommer till att lagra peronuppgifter i vårt medlemssystem. Under våren träder ett nytt krav in, något som kallas för GDPR eller dataskyddsförordningen. GDPR är ett sätt att skydda dina personuppgifter så de inte används på fel sätt. För att vi ska uppfylla de krav som ställs på oss är vi helt enkelt tvungna att byta system. 

Vad behöver du som medlem göra?

Du kan redan nu klicka dig in på medlemssidan och registera dig. Det nya systemet är i bruk och de aktiviteter som startar i januari är nu öppna för anmälan. www.korpennorrkoping.zoezi.se För idrotter som startar senare i vår, kommer mer information och anmälan vartefter. Första gången som du anmäler dig i det nya systemet kommer du behöva skapa ett nytt konto (om du inte är medlem sedan tidigare). 

Är du medlem sedan tidigare finns du i systemet o klickar därför på "Glömt lösenord". En länk skickas till dig per mail. Välj ett nytt lösenord och logga in. Skulle du få problem är du självklart välkommen att höra av dig till oss på 
011-12 36 80 alt. This is a mailto link

 

Dokument som kanske kan hjälpa dig på vägen 

  Manualer KIT (bl.a. lagidrott)

  KIT-guide (PDF)

   Vanliga frågor och svar för dig som medlem (PDF) 

 

Uppdaterad: 05 APR 2018 08:24 Skribent: Carina Alatalo
E-post: Adressen Gömd
Måndag 11.00-13.00
Tisdag 11.00-13.00
Onsdag STÄNGT
Torsdag 11.00-13.00
Fredag 11.00-13.00
Lördag STÄNGT
Söndag STÄNGT

 

 

Stadium

Följ oss gärna!

 
Sätt Östergötland I Rörelse NU 

 

Postadress:
Korpen Norrköping - Korpen
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Besöksadress:
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011123680
E-post: This is a mailto link