Hoppa till sidans innehåll

VrinneviEverestGå med i utmaningen!


Nå världens högsta topp!

Nu kan du nå världens högsta topp - i Norrköping. Korpen vill utmana dig att bestiga Mount Everest i Vrinnevibacken. Vi har räknat ut antalet gånger du behöver gå uppför backen för att ta dig från fot till topp på världens högsta berg. Det innebär att 306 vändor i Vrinnevibacken tar dig de 8 849 höjdmeter som motsvarar toppen av Everest.

Du fyller själv i ditt personliga mål och sedan är det bara att köra. I vår digitala plattsform registrerar du varje vända som du tar dig uppför backen och ser hur du närmar dig toppen. På vägen upp kan du låsa upp milstolpar som ta del av en hel del information om vår härliga natur. 

Utmaningen startar den 2 maj och håller på till den 31 oktober och du kan när som helst anta utmaningen och påbörja din resa mot toppen.

Du fyller själv i ditt personliga mål och sedan är det bara att köra. I vår digitala plattform registrerar du varje vända som du tar dig uppför backen och ser hur du närmar dig toppen. På vägen upp kan du låsa upp milstolpar och ta del av en hel del information om vår härliga natur. Utmaningen är ett samarbete med Svenskt friluftsliv.

Kostnad
Utmaningen kostar 200 kronor exkl medlemskap 100 kronor/år.
Du vet väl om att du kan nyttja din friskvårdpeng?! Gå in på Wellnet och gör ditt köp, produkten heter "Mitt Everest" . Så snart vi ser ditt köp mailar vi dig den information du behöver för att påbörja din resa mot toppen.

Ni som inte har fyllt 20 än får 50% rabatt, toppen!
Rabattkoden ni använder: UNGEV21

Vi ses på VrinneviEverest!

Sponsorer

         

           

Uppdaterad: 26 APR 2021 10:21 Skribent: Carina Alatalo
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Norrköping - Korpen
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Besöksadress:
Wilhelm Wibergs gata 174
60377 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011123680
E-post: This is a mailto link